Huiskamerconcert Charly Luske Almeerse studenten

Gisteravond heeft Charly Luske voor het eerst in zijn muzikale carrière een huiskamerconcert gegeven. Hij deed dit vanuit zijn rol als ambassadeur voor de campagne ‘Student in Almere’, een initiatief om Almere uit te laten groeien tot een echte studentenstad. Het huiskamerconcert werd door de Almeerse studente Jasmijn Jansen begin september gewonnen tijdens de start van het studiejaar.

optreden-charly-luske-huiskamer-almeerse-studente-foto-jody ferron

Zingen in je onderbroek

Voor Charly Luske was het huiskamerconcert een primeur. Charly: “Ik had nog nooit een huiskamerconcert gegeven en zeker niet volledig akoestisch. Het was best spannend. Het voelt toch een beetje als zingen in je onderbroek, maar tegelijkertijd geeft het echt een kick om zo vlakbij je publiek te staan in zo’n intieme setting.” In de huiskamer van Jasmijn Jansen zaten een twintigtal medestudenten die allemaal erg enthousiast waren over het optreden. Jasmijn: “Ik was door het dolle heen toen ik hoorde dat ik het huiskamerconcert had gewonnen. Het was een bijzonder sfeervolle avond, zeker omdat Charly akoestisch zo mooi klonk.”

Student in Almere

Charly Luske is ambassadeur van de campagne ‘Student in Almere’. Kern van de campagne is de speciale studentenportal studentinalmere.nl, waar niet alleen informatie te vinden is over de onderwijsmogelijkheden in Almere, maar juist ook over wonen, werken, sporten en uitgaan. Alle studenten van het hbo en het mbo in Almere en omstreken kunnen een profiel aanmaken en zo ervaringen delen over hun leven als student in Almere.

Ambassadeurs

Naast Charly Luske zijn een aantal Almeerse studenten ambassadeur van de campagne. Als aanvulling op de portal plaatsen zij via een speciaal profiel berichten over hun studentenleven op facebook en twitter. De ambassadeurs zijn te vinden op studentinalmere.nl.

Comments are closed.