Nieuwe reclame voor Brazilië

Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, lanceert een nieuwe reclamecampagne voor Brazilië als toeristische bestemming. De campagne ‘The world meets in Brazil’ wil de wereld laten zien wat Brazilië te bieden heeft. De focus van deze commercial ligt op de toeristen die Brazilië een bezoek gaan brengen tijdens het WK volgend jaar.

Gastvrijheid

De campagne wordt online ondersteund en in zeven landen (Verenigde Staten, Argentinië, Chili, Colombia, Mexico, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk) ook uitgezonden op televisie. In de commercial ‘Casa’ wordt de schoonheid van de Braziliaanse landschappen vergeleken met de verschillende onderdelen van een woonhuis. “Het doel is om de kijker zich thuis te laten voelen. We willen de wereld uitnodigen om naar Brazilië te komen en daar de gastvrijheid en vreugde van de Brazilianen zelf mee te maken”, aldus Flávio Dino, voorzitter van Embratur.

Come celebrate life

Deze campagne is het tweede onderdeel van een grotere campagne gestart na de Olympische Spelen in Londen 2012. Met de campagne laat Brazilië zien wat het land te bieden heeft en waar ze staan met de voorbereidingen voor het WK volgend jaar en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Comments are closed.