Spot de koning van het Alpenwoud

Hotel Post in Lermoos biedt deze winter tweemaal per week de mogelijkheid om de koning van het Alpenwoud te ontmoeten. Want zo wordt het edelhert in Tirol genoemd.

Sneeuwperiode

Tijdens de sneeuwperiode in Oostenrijk worden edelherten en hun hindes bijgevoerd. Dan is het mogelijk om de dieren in hun eigen territorium te spotten. Dit levert prachtige taferelen op. Samen met de woudgids ziet u deze dieren grazen en krijgt u interessante wetenswaardigheden te horen over het leven en overleven van het wild in de winter.

U krijgt een Schwarovski verrekijker mee, zodat u de dieren goed kunt observeren. Men trekt twee uur uit voor iedere wildschouw. Na afloop warmt u zich op, in een gezellige berghut, aan een hete kop chocolademelk met slagroom. Dan is er ook tijd om samen de ervaringen te delen.

Hotel Post in Lermoos

Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

Comments are closed.