Nieuwe wellness mogelijkheden Savoie Mont Blanc

Vanaf deze winter biedt Spa de la Bouitte in Saint Martin de Belleville een massage op basis van Alpenplanten. Deze massage heeft een regenererend effect en een ontspannende werking. Vooral de warme pakketjes met verse kruiden zijn een aanrader.

Internationale reis

Héliopic Sweet & Spa in Chamonix biedt een internationale reis langs Zweedse stoombaden, Russische Banya’s, Japanse dompelbaden en een ijsgrot.

En ook nieuw dit najaar de “Spa des Sports” geopend door Deep Nature in Mégève.

Ladies week in Brides

Brides-les-Bains wijdt maar liefst een hele week aan de vrouw. Vlak voor internationale vrouwendag worden dames hier van 3 tot 7 maart 2014 gefêteerd en verwend. Gezichtsbehandelingen, make-up tips, welzijn en ontspanning, workshops, thematische avonden… Elke dag na het skiën staan professionals op het gebied van welzijn en beauty klaar om de dames in de watten te leggen.

Aquafusion

Deze combinatie van vier verschillende sporten wordt aangeboden in Paradisio in Montchavin-les Coches en in het buitenbad van Plagne-Bellecôte. Het gaat om aquabike, hydrotone, aquatrampoline en gewichten. Tijdens een sessie van 45 minuten worden deze vier activiteiten afgewisseld en vier verschillende spiergroepen in het lichaam aangesproken. Een goede manier om te werken aan de conditie, spieren te kweken, gewicht te verliezen en stress kwijt te raken.

Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc promoot de Franse Alpen (Savoie en Haute Savoie) op toeristisch gebied. De organisatie zet zich in voor 111 wintersportplaatsen waaronder Mégeve, Saint Martin de Belleville, Chamonix, Brides-les-Bains, Montchavin les Coches en La Plagne.

Comments are closed.