Nieuwe Pierre & Vacances residentie Benidorm

Pierre & Vacances, Europees marktleider in vakantieverhuur, kondigt de opening van de residentie ‘Benidorm Levante’ aan, gelegen aan de Costa Blanca. De residentie opent zijn deuren op 29 november 2013. Pierre & Vacances biedt 27 bestemmingen en 39 residenties en villages clubs in Spanje.
pierre-vacances-benidorm

Levendige wijk

De moderne residentie bevindt zich in de levendige wijk Levante vol winkels, bars en restaurants. Het centrum van Benidorm bevindt zich op 650m en het brede strand van Levante op 800m. De 98 ruime en moderne appartementen – 2-kamerappartementen voor 4 personen en 3-kamerappartementen voor 6 personen – zijn voorzien van air conditioning, een ingerichte keuken en een balkon. De 3-kamerappartementen beschikken bovendien over een badkamer en een douche. De residentie biedt een scala aan inbegrepen services, zoals lakens, douchespullen en schoonmaak aan het eind van het verblijf om iedere vakantie, kort verblijf of weekend in alle rust door te brengen. De à la carte services zijn onder andere een babykit, locatiekeuze en Wifi in het appartement. Benidorm Levante is uitgerust met een buitenzwembad, dat het hele jaar door geopend is, en beschikt over een overdekte parkeerplaats.

Benidorm combineert natuur en moderniteit. Het is één van de meest feestelijke bestemmingen aan de Costa Blanca. Deze zonnige regio tussen Valencia en Alicante staat bekend om zijn zachte klimaat. De bestemming kenmerkt zich door een grote keuze aan sporten en (water)activiteiten, zowel in de winter als de zomer. De stad beschikt tevens over Europa’s beste water- en themaparken: Terra Mitica, Mundomar, Terra Natura, Aqualandia.

Comments are closed.