Open dag NHTV Breda 9 november

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda zet zaterdag 9 november 2013 op vier locaties in Breda (Mgr. Hopmansstraat, Archimedesstraat, Sibeliuslaan en Claudius Prinsenlaan) haar deuren open voor belangstellenden. De afgelopen jaren trok deze open dag in november steeds ongeveer 5000 bezoekers.
nhtv-logo

De open dag

Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen toekomstige studenten op 9 november kennismaken met de verschillende opleidingen van NHTV. Studenten, docenten en decanen zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over de opleidingen, NHTV en Breda als studentenstad.
Ook andere belangrijke instanties voor (aankomende) studenten zoals DUO, Klik voor Kamers en de Bredase Studenten Sport Stichting (Bress) geven voorlichting op de open dag.

Nieuwe locatie NHTV

De opleidingen op het gebied van Logistiek en Planologie en Verkeer zijn vanaf september 2013 gehuisvest aan de Claudius Prinsenlaan 12. Op deze open dag kunnen studiekiezers deze nieuwe NHTV-locatie voor het eerst bezoeken.

Vervoer open dag

NHTV zet vanaf het station Breda gratis busvervoer in. Ook tussen de locaties rijden de gehele dag bussen. Het parkeerterrein van het Florijn College wordt daarnaast nog ingezet als extra parkeerplaats.

Comments are closed.