Met TUI Nederland naar Barbacan

Met gepaste trots kondigen we aan dat TUI Nederland een exclusief contract heeft getekend met Aparthotel Sol Barbacan op Gran Canaria. Het prachtige vakantiecomplex Barbacan is op de Nederlandse reismarkt zonder twijfel het bekendste vakantieresort van Gran Canaria
barbacan-gran-canaria

Exclusief voor Nederland

Barbacan is bovendien eigendom van de familie Fransen en we zijn verheugd dat Barbacan op deze manier terugkomt in het TUI portfolio, waar het onder leiding van oud-Arke eigenaar Ferdinand Fransen tientallen jaren deel van heeft uitgemaakt. TUI Nederland en Barbacan gaan met ingang van november dit jaar intensief samenwerken met volledige exclusiviteit voor TUI Nederland op de Nederlandse markt. Barbacan is vanaf nu via de TUI reismerken Arke en Holland International zowel online als via reisbureaus te boeken voor het gehele komende winter- en zomerseizoen. Een achtdaagse vliegvakantie bij Barbacan op basis van logies is te boeken vanaf 599 euro per persoon.

Barbacan: populair en geliefd

Het prachtige complex Barbacan is centraal gelegen in Playa del Inglés op Gran Canaria en al jaren zeer populair onder Nederlandse vakantiegangers, waarvan velen elk jaar weer terugkomen. Barbacan is ook zeer geliefd; op vakantiebeoordelingssite Zoover wordt het hotel door vakantiegangers met maar liefst een negen beoordeeld. Het recent gerenoveerde complex – gelegen op slechts vijftien minuten loopafstand van het strand – heeft zowel ruime, moderne appartementen in het hoofdgebouw als comfortabele bungalows in de tuin. Er zijn twee zwembaden, een kinderbad, jacuzzi’s, een speeltuin, een miniclub, meerdere tennisbanen, meerdere restaurants, een cocktailbar, een trendy loungebar, een professioneel entertainmentteam en medewerkers die persoonlijke aandacht en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.

Comments are closed.