Wintersportcampagne CzechTourism op billboards

Het Tsjechisch verkeersbureau heeft vandaag de wintercampagne “Snow & Fun” gelanceerd. Op de microsite vind je informatie over wintersport in de gebieden Reuzengebergte, Ertsgebergte, Sumava (Lipno), Jeseniky, Kralicky Sneznik en IJzergebergte. CzechTourism heeft op de site per gebied praktische informatie en handige top 3’s opgesteld voor de langste pistes, voordeligste skipassen en de hoeveelheid sneeuw.
billboard-tsjechie-wintersport

Snow & Fun

CzechTourism richt zich voor het wintersportseizoen hoofdzakelijk op families. De campagne wordt online en offline ondersteund met onder meer busreclames en citylights in de regio Randstad. Op de site wordt in de loop van het najaar ook een winactie gezet met als prijs een wintersportvakantie in Tsjechië. De campagne wordt niet alleen in Nederland gelanceerd maar ook in Duitsland, Polen en Denemarken.

Comments are closed.