PaperFlies biedt nieuwe manier vliegtickets boeken

Het nieuwe PaperFlies.com is 16 oktober gelanceerd en biedt de reiziger een totaal andere ervaring voor het boeken van een vliegticket.
paperflies-homepage

De beste vliegticket aanbiedingen

Het internet heeft het reisbureau op de straathoek de das om gedaan, maar vervangen door iets veel ergers – ontelbaar veel vliegticket zoekmachines en eindeloos veel inhoud. PaperFlies biedt uitkomst met een overzicht van de beste vliegticket aanbiedingen direct gekoppeld aan de goedkoopst beschikbare tickets.

Jens Steenhuis, mede-eigenaar zegt:

Wij draaien het zoekproces eigenlijk om, je krijgt de scherpste ticketprijs voorgschoteld en daarbij een overzicht met alle data waarop je kunt vliegen tegen dit tarief.

PaperFlies maakt het boeken van een vliegticket weer een leuke bezigheid. In plaats van zoeken naar een specifieke bestemming, blader je bij PaperFlies als het ware door een catalogus heen van vliegticket aanbiedingen. Hiermee speelt PaperFlies in op de trend van het inspireren van de reiziger, dat is anders dan vele andere vliegticket aanbieders vandaag de dag.

Comments are closed.