Verkeersbureau Brazilië opent kantoor in Nederland

Embratur, het Nationale Verkeersbureau van Brazilië, opent dit jaar nog een kantoor in Amsterdam. In totaal worden er dit jaar wereldwijd 13 nieuwe kantoren geopend. De kantoren worden ingezet als Braziliaanse informatiepunten voor toerisme. Embratur kan hierdoor meer en beter toeristische informatie delen met lokale exploitanten, reisbureaus en touroperators. De contracten van alle kantoren hebben in totaal een waarde van 7,5 miljoen Amerikaans Dollar.

Toeristische promotie van Brazilië

Embratur is verantwoordelijk voor de toeristische promotie van Brazilië. Met de nieuwe kantoren kan Embratur niet alleen beter Braziliaanse toeristische informatie delen met de lokale markt. Maar ook reistrends en kansen in de lokale markt identificeren en doorvertalen naar mogelijkheden in Brazilië voor toeristen.

Locaties

De kantoren komen in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië. In Europa worden kantoren geopend in Duitsland (Frankfurt), Spanje (Madrid), Frankrijk (Parijs), Italië (Milaan), Portugal (Lissabon), Het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Nederland (Amsterdam). In Noord-Amerika zullen kantoren worden geopend in New York, Los Angelos en Chicago. In Zuid-Amerika in Argentinië (Buenos Aires) en Peru (Lima). En in Azië zal een kantoor worden geopend in Japan (Tokio).

Comments are closed.