Eerste editie Outlet-weekend van start

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats. Op deze beurs presenteren bedrijven en particulieren hun aanbod gebruikte boten en 2e hands campers en caravans. Daarnaast zijn er marktkramen met boot,- en kampeeraccessoires.
outlet-weekend

2 Beurshallen

Outlet-weekend vindt plaats in twee beurshallen van het WTC hallencomplex. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een kampeerhal met een mix van ruim 80 2e hands campers en caravans met daaromheen kampeeraccessoires en in de botenhal worden meer dan 80 gebruikte boten gepresenteerd en zijn er marktkramen met watersporttoebehoren

Nu het rustiger op het water is en de grote vakanties achter de rug zijn ontdekken vele particulieren en bedrijven het voordeel van Outlet-weekend. De beurs komt precies op het juiste moment in het jaar om nog verkopen te genereren, voordat de echte winterrust begint. Ook voor de koper is het moment van aanschaf welbeschouwd optimaal. Wie nu een boot, caravan of camper koopt betaalt waarschijnlijk minder. De prijzen van de kampeermiddelen en boten op Outlet-weekend zijn naar verwachting bijzonder scherp. Bovendien kan men zich de hele winter verheugen op het volgende seizoen en alvast voorbereidingen treffen.

Outlet-weekend is een nieuw initiatief van WTC Expo in samenwerking met YachtFocus en komt voort uit de eerder drie jaar succesvol georganiseerde gebruikte botenbeurs Bootoutlet en de vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden beurs Kampeeroutlet. De organisatie verwacht met het bundelen van beide beurzen, dat de segmenten elkaar versterken en dit voor de in totaal 70 deelnemers veel verkopen genereert.

Openingstijden beurs

De beurs wordt gehouden van 18 t/m 20 oktober 2013 in het WTC Expo Leeuwarden. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Comments are closed.