Sprookjescamping genomineerd als beste gezinscamping

De familievriendelijke Sprookjescamping de Vechtstreek is door de ANWB Camping van het Jaar-verkiezing 2014 genomineerd als “De beste gezinscamping”. De Sprookjescamping is de enige Nederlandse genomineerde camping in deze categorie. De overige drie campings zijn gelegen in Italië, Frankrijk en Oostenrijk*. Op 14 januari 2014 wordt bekend gemaakt of de Sprookjescamping de felbegeerde titel van “De beste gezinscamping” wint.

Enige Nederlandse genomineerde

De Sprookjescamping is trots de enige Nederlandse genomineerde te zijn in hun categorie. In 15 jaar tijd is de camping uitgegroeid tot een kinderparadijs waar kinderen en hun ouders de tijd van hun leven hebben. De ambitie en toewijding van de medewerkers van de Sprookjescamping om hun gasten een ware droomvakantie te bieden is in alle lagen van de organisatie merkbaar en wordt zeer gewaardeerd, blijkt ook nu weer uit deze nominatie. De Sprookjescamping is op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen genomineerd in de categorie “De beste gezinscamping”. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar die tijdens het ANWB Campinggala op 14 januari 2014 bekend wordt gemaakt.

Over de Sprookjescamping

Al 15 jaar betoveren de Sprookjesfiguren van de 5-sterren Sprookjescamping de Vechtstreek jonge gezinnen tijdens een verblijf op de camping. Hannah de Heldhaftige, Bumpie de Beer en alle andere Sprookjesfiguren staan samen met het professionele animatieteam iedere dag in het seizoen klaar om kinderen een dagvullend programma aan te bieden. Gasten kunnen verblijven in een accommodatie naar wens, van eigen kampeerplek tot luxe Sprookjeskota en van toercaravan tot de gloednieuwe GlampHome. De Sprookjescamping ligt midden in het prachtige Vechtdal waar heerlijk gefietst kan worden en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. Gasten kunnen gebruik maken van de luxe voorzieningen op de camping, zoals de jacuzzi, sauna’s en sunshowers. De Sprookjescamping ontving dit jaar van de ANWB de status Best Camping, met een maximum van 5 sterren en de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award in de categorie Kamperen Nederland.

Comments are closed.