Plopsa zoekt de beste pompoensoep

Plopsa zoekt de beste pompoensoep. Deelnemen kan door het insturen van een origineel recept via de Facebookpagina van Plopsa.

5 Finalisten

De Plopsa-chefs maken op 22 oktober de vijf finalisten bekend. “We hebben het volste vertrouwen in hun beoordeling”, zegt parkmanager Wim Wauters, “Ze namen vorig jaar de receptuur van alle Plopsa-gerechten onder handen. Met succes, want onze bezoekers reageren heel positief op de nieuwe recepten.”

De vijf finalisten worden op 28 oktober samen met hun familie uitgenodigd in Plopsaland De Panne. Berend Brokkenpap en Piet Piraat proeven de pompoensoep en kiezen de winnende soep. De winnaar wint samen met zijn/haar familie een jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken en het gewicht van de vader in pompoenen.

“We merken dat onze fans vaak kooktips en recepten uitwisselen via de Plopsa-Facebookpagina. Vorig jaar beweerden héél veel mama’s en papa’s dat hun pompoensoep de lekkerste was. Dus besloten we dit jaar een competitie te organiseren en uit te zoeken wie nu echt de beste pompoensoep kan maken.”, legt Digital Manager Sebastien Momerency uit.

Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap tijdens een spannende Halloweenshow. Het ganse pretpark is de hele vakantie doordrongen van een gezellige Halloweensfeer met extra animatie. Op weekdagen organiseert Plopsaland De Panne ‘Ketnet Halloween Nocturnes’. Op deze dagen is het park open tot 19 uur. Bezoekers genieten van een optreden van de KetnetBand en de finalisten van ‘Wie wordt Junior 2013?’ en als afsluiter is er een spetterend vuurwerk.

Comments are closed.