Maasmechelen Village lanceert Belgian Pavilion

Als onderdeel van de Chic Outlet Shopping® herfstcampagne, ‘A Touch of Chic’, biedt Maasmechelen Village, Belgisch talent een platform met de lancering van de Belgian Pavilion van 24 oktober tot en met 31 december 2013. Daarnaast wordt, als aanvulling op de campagne, vanaf vandaag een nieuw shoppakket gelanceerd, die voor een beperkte periode verkrijgbaar is.
maasmechelen-shoppen

Belgian Pavilion

Het speciaal opgerichte ‘Belgian Pavilion’ in Maasmechelen Village brengt het talent van meer dan 20 Belgische ontwerpers onder de aandacht, zoals o.a. Elvis Pomilio, Véronique Leroy, Filles à Papa, Christian Wijnants en Carine Gilson. Dit platform voor Belgisch kunst-, mode- en designtalent wordt in goede banen geleid door artistiek leider en Belgische modegoeroe, Didier Vervaeren, en Axelle Red, Belgisch mode-icoon en boegbeeld van de herfstcampagne, ‘A Touch of Chic’.

Belgische mode maakt deel uit van mijn leefwereld. Het gezicht zijn van dit project is voor mij een gelegenheid om deze passie, die mij al mijn hele carrière boeit, te delen. Zonder twijfel heb ik aanvaard om samen te werken aan dit ambitieuze project in hartje Limburg, mijn geboortestreek.

Comments are closed.