Ruim 1 miljoen downloads Schiphol App

De gratis Schiphol App van Amsterdam Airport Schiphol is sinds de lancering in 2010 ruim 1 miljoen keer gedownload. De Schiphol App biedt actuele vluchtinformatie over aankomende en vertrekkende vluchten, push notificaties en informatie over alle faciliteiten en winkels op de luchthaven. Ook kunnen reizigers via de Schiphol App een parkeerplaats of taxi reserveren.
schiphol-app

Nieuw op Schiphol App

Onlangs is een update van de Schiphol App gelanceerd. De update omvat een nieuwe ‘look & feel’ en is nog eenvoudiger in gebruik. Het keuzemenu biedt een overzichtelijke weergave van de vluchten. Hierbij kan een eigen account worden aangemaakt waarbij vervolgens vluchten worden geselecteerd. Ook is het mogelijk om vluchtgegevens te delen via Facebook, Twitter, sms en email. Push notificaties, informatie over de statusverandering(en) van een geselecteerde vlucht, kunnen in de nieuwe versie zonder account en per vlucht worden ingesteld. Nieuw op de Schiphol App zijn de plattegronden van de parkeerplaatsen op de luchthaven Schiphol.

Comments are closed.