Onderwaterplaatsen Las Vegas show Le Rêve

De show Le Rêve – The Dream is een van de top shows in Las Vegas. Le Rêve is een show vol romantiek, actie en fantasie die zich afspeelt boven water, op het water en in het water. Sinds kort is het mogelijk om de show bij te wonen op ‘plaatsen’ onder water.
le-reve-las-vegas

Theater met 1 miljoen liter water

Le Rêve – The Dream is de eerste showproductie in het Wynn hotel in Las Vegas. De show is uniek in haar soort en wordt uitgevoerd boven water, op het water en in het water. Speciaal voor de productie is een rond watertheater gecreëerd met een capaciteit van 1 miljoen liter water. Van hoge duiken tot een onderwater tango, bezoekers worden van het begin tot het eind getrakteerd op betoverende scènes en special effects.

Duikend een show bijwonen

Geen enkele stoel in het intieme theater van Le Rêve is meer dan 12 meter van het podium verwijderd, maar bezoekers met een duikcertificaat kunnen de show van heel dichtbij meemaken. Voor hen biedt Le Rêve, als enige show in Las Vegas, de mogelijkheid om de show onderwater bij te wonen. Speciaal voor gecertificeerde duikers is een Duikers Droom pakket samengesteld. Aan duikers wordt hiermee de mogelijkheid geboden om de diepten van het watertheater te verkennen en al duikend een live optreden mee te maken.

Duikers Droom pakket

De exclusieve pakketten bestaan uit twee overnachtingen in een deluxe kamer in het Wynn hotel of het Encore hotel, een privé tour achter de schermen en een VIP entreekaart voor de show dat recht geeft op vele extra’s, waaronder champagne en de beste stoelen. Daarnaast bevat het Duikers Droom pakket een training met het duikteam van Le Rêve en de mogelijkheid om te duiken tijdens een live show. Tijdens deze duik schaduwen de gasten het duikteam van Le Rêve en ontdekken zij dat de show onderwater net zo spectaculair is als boven water.

Over de show

Le Rêve – The Dream is geproduceerd door de Italiaans – Belgische theaterdirecteur Franco Dragone, ook bekend van vele Cirque du Soleil shows en samenwerking met Celine Dion. Elk castlid van Le Rêve dient in het bezit te zijn van een duikcertificaat alvorens hij of zij in de show mag optreden. De show krijgt elke zes maanden een nieuwe choreografie om het vernieuwend te houden voor frequente bezoekers. Le Rêve wordt van vrijdag tot en met dinsdag uitgevoerd in het Wynn hotel in Las Vegas. Shows starten om 19.00 uur en om 21.30 uur. Entreeprijzen beginnen bij US$ 105. Het speciale Duikers Droom pakket kost US$ 1.750 voor één duiker en US$ 2.450 voor twee duikers.

Comments are closed.