Julianatoren krijgt warme douche

Tros Radar is het consumentenprogramma dat wekelijks misstanden aan de kaak stelt en bijdraagt aan oplossingen. Deze week werd de Julianatoren voorgedragen door de familie Smits
Eén van de gezinsleden uit dit Harderwijkse gezin was door onoplettendheid lelijk ten val gekomen. De wijze waarop hij en zijn gezin werden opgevangen vindt hij ontroerend en dit heeft hem doen besluiten om het Apeldoornse familiepretpark voor te dragen voor een Warme Douche!
warme-douche-julianatoren

Tweede warme douche!

Het is overigens niet de eerste keer dat de Julianatoren een prijs ontvangt van het kritische consumentenprogramma. Al eerder stelden bezoekers van de Julianatoren het pretpark voor aan Tros Radar. En ook toen werd de Julianatoren bijzonder vereerd met deze warme onderscheiding.

Comments are closed.