Boek Hilton HHonors pitstop in Londen

Dit najaar kunnen vakantiegangers tot 25% besparen op een weekendverblijf van twee nachten in 30 Hilton- en DoubleTree by Hilton-hotels in Londen met de Winning Weekends-actie* van Hilton HHonors™ Bij aankomst ontvangen de gasten een kraskaart waarmee zij kans maken op prijzen variërend van korting op maaltijden en drankjes tot een rondleiding door het McLaren Technology Centre.
hilton-hhonors-london

Alle belangrijke bestemmingen in Londen

De Winning Weekends-actie kan tot en met 17 november 2013 worden geboekt voor een weekendverblijf in de periode tot 30 maart 2014. De gasten kunnen kiezen uit diverse hotels uit het uitgebreide portfolio van Hilton Worldwide op alle belangrijke bestemmingen in Londen en kunnen zo vanuit hun hotel de vele attracties van Londen verkennen: van de iconische landmarks en de winkels (kerstshoppen!) tot de openluchtschaatsbanen en de shows op West End. Maak kennis met enkele van de meest iconische hotels van Hilton Worldwide in de stad:

Comments are closed.