Aruba lanceert Little White Dress Night

Nu het najaar voor de deur staat komen de donkere outfits met de bekende herfstkleuren weer uit de kast. Op Aruba kun je met de permanent aanwezige zon en warme temperatuur het hele jaar door wit dragen.
white-dress-night-aruba

Hotste clubs

Met de introductie van de nieuwe ‘Aruba Little White Dress Night’, laat het Aruba zien dat wit nooit uit de mode raakt. Vanaf deze maand worden bezoekers daarom aangespoord om elke maandag gehuld in wit op stap te gaan. Wie zich in een ‘little white dress’ hijst kan elke maandagavond bij de hotste clubs, bars en restaurants gebruik maken van speciale arrangementen en exclusieve kortingen. Kijk voor meer informatie op http://nl.aruba.com/activiteiten/little-white-dress-night

Of je nu een biertje drinkt in de befaamde Local Store in Oranjestad, je tegoed doet aan een uitgebreid diner in een van de hotels, of onder de sterrenhemel op het strand een cocktail drinkt, op maandagavond ontdek je het lokale uitgaansleven in stijlvol wit. ‘Little White Dress Night’ is de tegenhanger van de alom bekende Little Black Dress en is onderdeel van Arubapalooza, een nieuw najaarsconcept waarin cultuur, gastronomie, mode en muziek samensmelten om de Arubaanse cultuur in al haar variaties te laten zien.

De Little White Dress Night is de Caribische variant op de Little Black Dress, waarmee we bezoekers willen enthousiasmeren het eiland op een andere manier te beleven en gebruik te maken van de diverse exclusieve aanbiedingen van onze partners

vertelt Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority (ATA).

Little White carnaval

Bezoekers kunnen in Palm Beach Plaza genieten van de wekelijkse ‘Little White Dress Night kick-off party’ met shop- en eetbelevenissen, live muziek en een 45-minuten durende carnavalsshow waarbij carnavalsdansers in smetteloos witte kostuums het publiek vermaken. Bij verschillende deelnemende restaurants en bars kunnen mensen zich tegen een speciale prijs tegoed doen aan een keur aan toepasselijke hapjes en drankjes zoals witte wijn, sangria en witte desserts. Bij Brickell Bay Sand Beach Lounge wordt op de maandagavond de enige echte ‘Little White Dress Karaoke Night’ georganiseerd, met een bijzondere witte happy hour en gratis shots voor iedereen die het podium durft te betreden om te zingen.

Comments are closed.