Nieuwe dienstregeling City Night Line

Citytrip- en wintersportliefhebbers reizen ook dit winterseizoen comfortabel met City Night Line naar hun bestemming. De nieuwe dienstregeling van de nachttrein van Deutsche Bahn gaat in op 15 december 2013, de tickets zijn vanaf vandaag boekbaar.
db-bahn-logo

Direct naar München

Van 20 december 2013 tot en met 29 maart 2014 rijdt City Night Line deze winter in het weekend rechtstreeks via München naar Kufstein, Wörgl, Jenbach en Innsbruck in Oostenrijk. Vanuit deze plaatsen zijn een groot aantal skigebieden uitstekend bereikbaar, zoals Stubaital, de Olympische streek Seefeld of de Zillertaler Alpen. De verbinding naar Zwitserland loopt via Zurich en Landquart naar Chur. Vanuit hier is het gemakkelijk doorreizen naar de mooiste skigebieden in het Berner Oberland en Wallis. Skibagage reist bovendien gratis mee.

Een enkele reis met de City Night Line naar de sneeuw is verkrijgbaar vanaf 49 euro per persoon in een couchetterijtuig en vanaf 69 euro per persoon in een slaaprijtuig. Buiten deze winterse bestemmingen biedt City Night Line het gehele jaar een directe verbinding met prachtige Europese steden als Berlijn, Dresden, Kopenhagen, München, Praag en Zürich.

Comments are closed.