Nieuwe highlights winter Oostenrijk

Het winterseizoen 2013/2014 biedt enkele nieuwe highlights, zoals nieuwe skipassen, uitstapjes, activiteiten etc.
winter-oostenrijk

Nieuwe uitzichten op de Tiroolse gletsjers

Een nieuw restaurant met 220 zitplaatsen en een zelfbedieningsrestaurant met 800 zitplaatsen binnen en 950 zitplaatsen op het terras worden in november 2013 opgeleverd in het Tuxer Fernerhaus op de Hintertuxer gletsjer. Ook het Spannagelhaus wordt verbouwd: daar ontstaat een nieuw restaurant met 90 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras in een knusse atmosfeer. www.hintertuxergletsjer.at

Stubaier gletsjer

Vanaf de herfst 2013 biedt Oostenrijks grootste gletsjergebied nieuwe uitzichten over de bergwereld met haar nieuwe ‘Open Air Pavillon’. De Stubaier Gletscherbahnen verbouwen het bergstation Gamsgarten en creëren naast het zonneterras ‘Zur Goldenen Gams’ en de lounge in de parterre ook een VIP-Galerie op de bovenverdieping, waarbij het dak bij mooi weer voor de helft geopend kan worden. www.stubaier-gletscher.com

Sölden

Al in de zomer van 2012 maakte het oude restaurant op de ‘Gaislachkogel’ in Sölden plaats voor de geplande nieuwbouw uit glas en staal. Het architectonische hoogstandje, de ‘Eisblock’, zal vanaf het winterseizoen 2013/2014 perfect in de ijzige wereld van bergtoppen en gletsjers passen en biedt binnen plaats aan 132 gasten alsook aan 80 bezoekers op het terras. Op dit hoogste trefpunt in het skigebied (3.048 m) staat, naast goede gastronomie, ook een multimedia-ruimte voor vergaderingen en seminars ter beschikking. Een hangbrug verbindt het terras met de bergtop.

Gratis online in Tirol

Gratis internet-hotspots in de Tiroolse vakantiegebieden maken het voor de gasten mogelijk hun foto’s, emoties en avonturen op een snelle manier met de wereld te delen. Deze winter kunnen vakantiegangers in Tirol in de volgende skigebieden rondom de Achensee alsook in enkele plaatsen in de Kitzbüheler Alpen gratis via WLAN online:

Achensee:
• dal- en bergstation Christlum in Achenkirch
• dal- en bergstation Rofan in Maurach
• dal- en bergstation Karwendel in Pertisau

Kitzbüheler Alpen: St. Johann, Oberndorf, Kirchdorf en Erpfendorf

De WLAN-inloggegevens krijgen de gasten in de regio Achensee via de AchenseeCard die zij krijgen van hun verhuurder. Gasten van de Kitzbüheler Alpen ontvangen de inloggegevens voor ‘Kitzalps Hotspot’ bij de plaatselijke VVV’s.

Comments are closed.