High-fashion kick start van Andaz salon serie

Andaz Amsterdam Prinsengracht introduceert samen met de Dutch Fashion Foundation ‘A String of Pearls’, een aaneenschakeling van vijf bijzondere evenementen met een specifieke focus op Nederlands modetalent. ‘A String of Pearls’ markeert de officiële lancering van de Andaz Salon Series. Een reeks van lokale,culturele evenementen in samenwerking met gevestigde en opkomende insiders op het gebied van muziek, kunst, mode, eten en film.
string-of-pearsl-andaz

A String of Pearls

Met Angelique Westerhof, directeur van de Dutch Fashion Foundation, als culturele insider, krijgen de genodigden tijdens ‘A String of Pearls’ de kans om een aantal van Nederlands meest prominente ontwerpers te ontmoeten, door hen geïnspireerd te raken en hen te koesteren in een internationale context.

Elke ‘pearl’ in de reeks van vijf heeft een andere designer in de hoofdrol. Door middel van een exclusieve lunch op uitnodiging gevolgd door cocktails in de bar van het hotel zullen interactie en inspirerende gesprekken worden gestimuleerd. De parels die Dutch Fashion Foundation en Andaz Amsterdam Prinsengracht zullen belichten zijn Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, Mattijs van Bergen en Spijkers en Spijkers. Onder leiding van designer Linda Valkeman zal er tevens een creatieve workshop worden gegeven waarin deelnemers een actieve introductie krijgen in de wereld van experiment en moulage.

Als hotel willen wij graag inspireren en de rijke lokale cultuur dichter bij onze gasten en omgeving brengen

Hiertoe bieden wij onder andere door middel van de Andaz Salon een podium aan creativiteit en opkomend talent.”, zegt Toni Hinterstoisser, general manager Andaz Amsterdam Prinsengracht. “Wij zijn dan ook zeer verheugd om samen met de Dutch Fashion Foundation deze fantastische Nederlandse ontwerpers tegen de achtergrond van ons hotel voor het voetlicht te kunnen plaatsen.

“Vanuit mijn cultural ambassadorship voor Andaz Amsterdam Prinsengracht was het bijzonder inspirerend om vanuit een internationale samenwerking het gedachtegoed achter ‘A String of Pearls’ te ontwikkelen.”, aldus Angelique Westerhof, directeur Dutch Fashion Foundation. “De Dutch Fashion Foundation en Andaz Amsterdam rinsengracht bundelen hun krachten om in de huidige tijd toptalent op een intieme en effectieve wijze te kunnen koesteren.”

Comments are closed.