Vier herfst op Roots in Woods 2013

De herfst is officieel begonnen, dus is het weer tijd voor Roots in the Woods. Van 18 tot en met 20 oktober tovert het festival het Beekpark in Apeldoorn om in een sfeervol en gezellig festivalterrein met een mix van muziek, theater, dans, cultuur, kinderactiviteiten en Veluwse culinaire specialiteiten. De toegang tot het festivalterrein is gratis. Voor verschillende acts wordt een kleine bijdrage gevraagd.
roots-in-woods

Afwisselend programma

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Het programma is dan ook heel erg afwisselend. Van de hapjes bij Roots Foods tot aan de dagelijkse loterij van Uncle Dick’s Guitar Store. Vrijdag wordt het festival geopend met de BorrelNood en de Roots Dinner Show waar diverse artiesten zullen optreden.

Vol programma op zaterdag

Op zaterdagmiddag is er een speciaal kinderprogramma. In het Kinder Sprookjesbos kunnen ze klimmen, schommelen, timmeren en zich laten schminken. In het Haps-project gaan ze terug in de tijd, bijvoorbeeld om broodjes te maken. Uiteraard mogen de ouders ook meedoen. Volwassenen komen sowieso goed aan hun trekken op het sfeervolle terrein. Met acts als Piepschuim, Mirlen’s Mad Ride, Afhaal Poëzie, Theater zonder Blabla, Cirque Magnifique en Living Room Heroes is er voor elk wat wils. Het Nieuws van Apeldoorn Live verzorgd de hele dag, tot in de late uurtjes, muzikale optredens. Ondertussen is het volop genieten van Veluwse culinaire specialiteiten in de knusse, met houtkachels verwarmde binnenlocatie ‘Roots Foods’. Pas op, je loopt er zo een singer songwriter of een verdwaalde tafelgoochelaar tegen het lijf.

Spraakmakende artiesten

Ook zondag is er volop vermaak voor kinderen, waaronder een speciaal aangelegd klim en klauter parcours. Voor de volwassenen geeft troubadour Paul Cherryseed een optreden. Hij verbindt hoopvolle, hartverscheurende of vrolijke liedjes met kleine verhalen. Mensen die de hersens willen laten kraken kunnen meedoen met de Algemene Kennis- en Muziekquiz. De hele middag treden er in ‘Club Gigant @ Houten Theater’ spraakmakende artiesten op, zoals Town of Saints. Deze act is recent bij De Wereld Draait Door verkozen tot 3FM Serious Talent.

Het complete programma staat op www.rootsinthewoods.nl/apeldoorn.

Comments are closed.