CyclEmotion geeft startschot fietsseizoen 2014

Zondag 9 maart 2014 zal de 3e editie van het evenement CyclEmotion worden gehouden in De Stenge in Heinkenszand. Dit evenement vormt de start van het fietsseizoen 2014 in Zeeland voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser.
cyclemotion

Samenwerking

De organisatie van het evenement, is in handen van vertegenwoordigers van de NTFU (de grootste wielerbond van Nederland), TMZ (Trimbelangen Midden Zeeland), Sportfondsen Borsele en Routebureau Zeeland, zet in op een breed publiek voor dit evenement. CyclEmotion moet de start worden van het fietsseizoen 2014.

Activiteiten

In de zalen van de Stenge te Heinkenszand zijn naast een fietsbeurs diverse workshops (zoals fietsen met GPS), demonstraties (onder andere fietsvermogentraining) en forumsprekers geprogrammeerd. Speciaal voor de jeugd zal een indoor dikkebandenrace worden georganiseerd.

Naast een bezoek aan het programma in De Stenge kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende toertochten met diverse afstanden. Er wordt rekening gehouden met de fietsliefhebbers op de gewone, elektrische, sportieve, race en ATB fiets. Iedere deelnemer kan zowel op de weg als over onverharde wegen en paden genieten van het Bevelandse landschap op 9 maart 2014.

Comments are closed.