Herfstvakantie in het Bonnefantenmuseum

In de herfstvakantie organiseert het Bonnefantenmuseum speciale workshops voor kinderen die bestaan uit een vrolijke mix van beeldende kunst en theater. De Inspecteur van Kloppende Zaken neemt kinderen (7 t/m 12 jaar) mee op inspectie door de tentoonstelling LUBE LOVE van Navid Nuur. Deelname kost 5 euro per persoon.

Op onderzoek met de Inspecteur van Kloppende Zaken!

In de workshop Klopjacht lossen kinderen samen met de Inspecteur vraagstukken op. Het Bonnefanten krijgt een inspectie. Klopt alles wel? Is dit gebouw wel een museum? Wat doet dan een tattooshop erin? Kijken we wel naar een echt kunstwerk? Hoe zit dat met het kunstwerk dat je met pijltjes kunt beschieten? En het meest belangrijke; heeft elk kunstwerk wel een kloppend hart? In het Klop-lab gaan ze vervolgens aan de slag met het bewijsmateriaal.

Data: 16, 17, 18 oktober 2013
Tijd: 14.00 -15.30 uur
Kosten: 5 euro p.p.
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar

Comments are closed.