Hilton Global Week of Service 2013 van start

In het kader van de tweede jaarlijkse Global Week of Service van Hilton Worldwide, die van 6 tot 12 oktober plaatsvindt, hebben een aantal vrijwilligers van Hilton Amsterdam, Hilton Rotterdam, Hilton Royal Parc Soestduinen, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton The Hague, DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station en het Hilton Garden Inn Leiden de handen uit de mouwen gestoken voor Stichting Heppie. Stichting Heppie is een liefdadigheidsinstelling die kwetsbare kinderen uit heel Nederland ondersteunt.

Traditie

Dienstverlening aan de gemeenschap is een traditie die onderdeel uitmaakt van de cultuur van Hilton Worldwide, en het hele jaar door zetten de zes afzonderlijke merken met meer dan 250 vestigingen in Europa zich in voor vrijwilligerswerk. De inzet van alle Nederlandse Hilton hotels maakt onderdeel uit van een initiatief waarin Hilton Worldwide gedurende een week laat zien dat zij de gemeenschap waarin wij wonen, werken en reizen dient.

De vrijwilligers van de 7 deelnemende Hilton hotels hadden een aantal bijzondere activiteiten in petto voor de kinderen en de vrijwilligers van Hotel Heppie tijdens de aftrap van de Global Week of Service afgelopen zondag. Hotel Heppie is een van de accommodaties waar Stichting Heppie vakanties organiseert. Activiteiten varieerden van het maken van cupcakes met de kinderen tot het schoonmaken en opknappen van klusjes opknappen in en om Hotel Heppie. Teamleden hebben zo hun passie en expertise op gebied van hospitality kunnen delen met de locale gemeenschap. Ook heeft de sous-chef van het Greenhouse restaurant van Hilton Amsterdam Airport Schiphol voor de vrijwilligers van Stichting Heppie een tot in de puntjes verzorgd diner geserveerd.

Ook René Froger, ambassadeur van de Stichting Heppie vindt de Global Week of Service een prachtig initiatief: “Fantastisch dat medewerkers van Hilton deze week hebben geholpen in Hotel Heppie! Zij weten natuurlijk als geen ander hoe je je gasten in de watten kunt leggen en ze het helemaal naar de zin maakt. Zo staan we samen sterk voor de Heppie kinderen!”.

Comments are closed.