All-in prijzen bij Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos voeren sinds 1 oktober all-in prijzen op alle vakantiehuizen en vakantietenten. De vakantieparken vinden dat hun gasten direct moeten kunnen zien wat de beoogde vakantie gaat kosten. Reserveringskosten en eindschoonmaak zijn dus al in de prijs opgenomen.
allin-in-prijzen-beeksebergen

Inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak

All-in wil zeggen: inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Door het communiceren van all-in prijzen is bij Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos meteen duidelijk wat de volledige prijs is. Hierdoor komt de gast bij het boeken van een vakantie niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan. “Gasten willen duidelijkheid over wat hun vakantie gaat kosten en die duidelijkheid krijgen ze bij ons. Bij onze vakantieparken staan betrouwbaarheid en gastgerichtheid hoog in het vaandel en daar sluit deze prijstransparantie perfect bij aan,” aldus Jan Blijenberg, divisiedirecteur Libéma vakantie- en attractieparken.

Lokale heffingen


De enige kosten die gedurende het boekingsproces nog toegevoegd worden zijn de lokale heffingen. Deze zijn verbonden aan het aantal personen per boeking (in 2013 €1,60 p.p.p.n. en 2014 €1,70 p.p.p.n.).

Comments are closed.