Nieuw trampolinepark in Las Vegas

Onlangs opende Skyzone het eerste overdekte trampolinepark van Las Vegas. Het park heeft meer dan honderdvijftig trampolines en een breed scala aan nieuwe activiteiten dat bezoekers van alle leeftijden enthousiasmeert.
skyzone-las-vegas

Voor alle leeftijden

Skyzone is een concept van overdekte trampolineparken met locaties verspreid over noord Amerika. De trampolineparken beschikken over trampolines in alle soorten en maten. Het trampolinepark is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. Kleuters hebben elke vrijdag van 9 uur tot 11 uur ’s ochtends de mogelijkheid om ongestoord en veilig te springen en organiseert het trampolinepark elke zaterdagavond van 22.00 uur tot 24.00 uur een Skyjam voor tieners van zestien jaar en ouder.

Uniek concept


Het trampolinepark concept van Skyzone is uniek in haar soort en Skyzone beschikt ook over het patent op dit concept. In het trampolinepark in Las Vegas is van alles te doen. Bezoekers kunnen hun ultieme “slamdunk” maken op het Sky slam basketbalveld of een potje 3D trefbal spelen. Extra foam zone bakken zorgen voor een zachte landing als de bezoekers van de trampoline springen. Om even tot rust te komen is er Skybox en Skybar en een lounge met gratis Wifi en satelliet tv.

Verder biedt het trampolinepark lessen Skyrobics, een combinatie van verschillende oefeningen uitgevoerd op de trampolines en een ideale manier om je conditie op peil te houden.Openingstijden


Het park is van maandag tot en met donderdag geopend van 14.00 uur ‘s middags tot 20.00 uur ‘s avonds, vrijdag is het park geopend van 9.00 uur ‘s ochtends tot 24.00 uur ‘s avonds. Zaterdag is het park geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 24.00 uur ‘s avonds en zondag van 11.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds. Tarieven starten bij US $12 voor een half uur springen.

Comments are closed.