Peter Langhout Reizen helpt OAD-reizigers

Peter Langhout Reizen schiet gedupeerde reizigers te hulp, die bij reisorganisatie OAD een reis hebben geboekt die vanwege het faillissement van OAD niet uitgevoerd kan worden

Nieuwe reis bij Peter Langhout Reizen

Reizigers die al bij de voormalige reisgigant hebben geboekt en (een deel van) de reissom al hebben betaald, kunnen dit nu verrekenen met een nieuwe reis bij Peter Langhout Reizen.

“Mensen kijken het hele jaar uit naar hun vakantie of tripje tussendoor. Het is dan ontzettend jammer als de reis niet door kan gaan. Gelukkig staat het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) garant voor de terugbetaling van hun reissom. Wij bieden de vakantieganger de kans nu alvast een vervangende reis bij ons te boeken, zonder eerst te hoeven wachten op de teruggave van hun geld.” Aldus Roel Clay, financieel manager bij Peter Langhout Reizen.

En om het hen nog gemakkelijker te maken heeft Peter Langhout Reizen een speciaal telefoonnummer ingezet. Als de ex-OAD klanten naar 0172-468855 bellen dan worden zij meteen geholpen.

Peter Langhout Reizen regelt de financiële afhandeling van de OAD-boeking met het SGR. De reiziger heeft er dan geen omkijken naar en is, zonder extra kosten, verzekerd van een nieuwe vakantie.

Comments are closed.