Winterlancering Zwitserland Toerisme succes

Dinsdag 1 oktober 2013 vond de lancering van de wintercampagne 2013-14 van Zwitserland Toerisme plaats in de Heineken Experience te Amsterdam. 40 reisjournalisten en touroperators woonden de campagnepresentatie bij. Daarna volgden levendige speeddate-sessies met 15 toeristische partners van het verkeersbureau. De Zwitserse winter staat dit jaar in het teken van skileraren, die als ‘winterexperts’ hun persoonlijke tips delen met het publiek.
zwitserland toerisme

Geheimtips

Welke piste is het zonnigst? Waar heb je het mooiste uitzicht? Wat zijn de leukste activiteiten voor na het skiën? Het zijn vragen die het best beantwoord kunnen worden door de echte kenners: skileraren. Zij brengen hele dagen door met wintersporters en weten goed wat zij zoeken. Zwitserland Toerisme heeft zeven skileraren uit verschillende delen van het land gevraagd hun tien ‘geheimtips’ te onthullen. Deze staan centraal in de online en offline campagne ‘myTop10 – de geheimtips van Zwitserse skileraren’.

Nieuwe opzet

De bijeenkomst in de Heineken Experience had een primeur voor Zwitserland Toerisme: niet eerder waren speeddate-sessies georganiseerd bij evenementen. Zowel de reisjournalisten, touroperators als de Zwitserse partners reageerden enthousiast. De gesprekken die ontstonden waren kort maar effectief. Een goede manier om snel ter zake te komen. Het luiden van een Zwitserse koeienbel vormde telkens het sein om van gesprekspartner te wisselen. Tijdens de netwerkborrel was er tenslotte gelegenheid de gesprekken voort te zetten.

Partners

De aanwezige partners van Zwitserland Toerisme waren:
BE! Tourismus AG (regio Bern-Berner Oberland), Jungfrauregio/Haslital/Interlaken, Alpes vaudoises, Portes du Soleil, Nendaz/Veysonnaz, Zermatt, Saas-Fee/Saastal, Aletsch Arena, Graubünden Ferien, Rhätische Bahn, Laax, Arosa/Lenzerheide, Davos Klosters, Engadin Scuol Samnaun en het Swiss Travel System.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zwitserland met Skyscanner

Comments are closed.