De beste stranden van Panama

Panama telt honderden kilometers kustlijn aan de Caribische Zee en aan de Stille Oceaan. Op slechts een uur rijden van de hoofdstad Panama City liggen de prachtige bounty stranden van Santa Clara en Farallón. De meest glorieuze stranden van Panama liggen op de meer dan 1.000 tropische eilanden. De plaatsen met de mooiste snorkel en duikspots, hagelwitte stranden met zacht poederzand en kraakhelder water hebben we opgesomd.
strand-panama

Comarca Kuna Yala/ San Blas

De San Blas archipel is de belangrijkste strandbestemming van Panama. De ruim 365 eilanden liggen verspreid langs de Caribische kust; voor elke dag van het jaar één. Met schilderachtige stranden, wit poederzand, kleurrijk koraalrif, turkoois water en clusters wuivende palmbomen. De kleurrijke inheemse Kuna indianen beheren de archipel en hun fascinerende cultuur is één van de redenen om de regio te bezoeken. De accommodaties variëren van ‘Robinson Crusoe rustiek’, met comfortabele hangmatten om in te slapen tot luxere accommodaties met een bed en badkamer.

Bekijk de andere stranden van Panama.

Comments are closed.