OAD personeel reiswerk.nl

Reiswerk zet zich al jaren in voor werkgevers en werknemers in de reisbranche. De community www.reiswerk.nl is speciaal voor hen ontwikkeld en bevat alles op het gebied van werken, leren en jezelf ontwikkelen in de reisbranche.
reiswerk

Met het faillissement van OAD Reizen weet het personeel de vacaturebank op reiswerk.nl massaal te vinden. “In een uur tijd registreerden vanochtend ruim 100 nieuwe gebruikers een profiel op onze community. Bijna allemaal OAD en Globe personeel. Heel verstandig, want met ruim 50 vacatures en meer dan 200 werkgevers die continu de community in de gaten houden voor nieuw talent is reiswerk.nl het startpunt voor het maken van een nieuwe of volgende stap in de reisbranche,” vertelt Shannon Yska, community manager bij Reiswerk.

Gratis vacatures plaatsen op reiswerk.nl

Reiswerk nodigt bedrijven in de reisbranche van harte uit om gratis vacatures te plaatsen op reiswerk.nl. Shannon Yska:

Reisbedrijven kunnen geheel kosteloos een Werkgeversprofiel aanmaken. Hiermee kunnen zij gratis vacatures plaatsen of in de gebruikersdatabase zelf op zoek gaan naar nieuwe collega‟s. Deze talenten laat je toch niet zomaar lopen?

Loopbaanscan voor OAD personeel

Reiswerk werkt ondertussen in razendsnel tempo aan de Loopbaanscan voor reisprofessionals. Frank Radstake, manager Reiswerk: “De reisprofessional kan met zo’n scan in korte tijd in kaart brengen waar zijn wensen, mogelijkheden, ambities en groeikansen liggen. Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen week hebben we besloten een fors aantal scans dedicated voor medewerkers te reserveren die nu getroffen worden door het faillissement van OAD en Globe. De komende dagen gaan we dubbel zo hard aan de slag om deze zo snel mogelijk beschikbaar te hebben via www.reiswerk.nl. Zo’n scan is immers een hartstikke goede tool om je te heroriënteren op de werktoekomst. Natuurlijk willen we alle reisprofessionals in aanmerking laten komen zo’n selfscan te doen, maar als de nood echt aan de man is, zoals nu, moet je ook als Reiswerk iets extra’s proberen te doen. Immers, jouw werk is ons werk is niet voor niets onze slogan.”

Hartverwarmende initiatieven

Reiswerk is onder de indruk van de hartverwarmende initiatieven die razendsnel worden opgezet om de getroffen medewerkers bij te staan en ondersteunt het Facebook initiatief „OAD Globe Banenhulp‟ van TravMagazine. Via reiswerk.nl worden gebruikers tevens op de hoogte van speciale bijeenkomsten voor OAD en Globe personeel. Een van de initiatieven is de Banenmarkt bijeenkomt op 8 oktober in Holten. Meer informatie is te vinden op www.reiswerk.nl/agenda.

Comments are closed.