Ontdek avontuurlijk Lapland bij Snowworld

Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, spectaculair noorderlicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op slechts drie uur vliegen ligt Fins Lapland.

Fins Lapland is geen alledaagse bestemming

De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie. Maar, Fins Lapland is zeker geen alledaagse bestemming! Daarom organiseert Lapland specialist Voigt Travel op zondag 13 oktober a.s. een gezellige en informatieve Lapland Dag in en rondom het toepasselijke SnowWorld in Zoetermeer.

Winterkriebels? Maak een onvergetelijke reis naar het hoge Noorden

In het restaurant van SnowWorld, met uitzicht op de skipiste, maken bezoekers kennis met de reisspecialisten van Voigt Travel, de reisleiders en noorderlicht expert Ruben Weytjens. Er zijn doorlopend presentaties en een aantal partners uit Lapland komt speciaal over voor deze dag, dus je kunt echt álle vragen stellen! De Lapland Dag is dé mogelijkheid om in te contact te komen met allerlei mensen die Lapland een warm hart toedragen. Omdat ze er graag naar toe reizen, omdat ze specifieke kennis hebben van een bepaald gebied of omdat ze er wonen en graag Nederlandse gasten verwelkomen. Ervaar het allemaal zelf en maak bij SnowWorld, onder het genot van een Laps hapje en drankje, kennis met het winterse Lapland en zijn vele mogelijkheden, van een tocht met de husky’s tot een rit op een heuse sneeuwscooter en van (sneeuw)wandelen tot skiën en bijkomen in de sauna.

Gratis toegang!

Bezoekers zijn op zondag 13 oktober a.s. van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij SnowWorld in Zoetermeer waar het Lapland evenement plaatsvindt. Via de website kunnen bezoekers zich voor dit evenement inschrijven. De toegang is dan gratis!

Organisatie

De organisatie van de Lapland Dag ligt bij Voigt Travel, de specialist in bijzondere bestemmingen. Voigt Travel is een relatief kleine organisatie met zo’n 14 medewerkers. De kracht zit ´m echter in de specialistische kennis en het jarenlange contact met toeleveranciers. Voigt Travel kent de bestemming als geen ander en voorziet de klant van een goed en persoonlijk advies.

Comments are closed.