Nieuw modewalhalla in Rotterdam

Rotterdam staat weer op de internationale kaart in de couture wereld. Grote merken als Schaap en Citroen, Oger, COS, Tommy Hilfiger, Liu Jo en Coccinelle situeren zich in ‘High End Fashion District Rotterdam’, waar modeliefhebbers terecht kunnen voor de laatste trends op het gebied van mode & lifestyle. Het nieuwe modewalhalla werd officieel gepresenteerd tijdens de modeshow Rotterdam’s Best in het Hilton Rotterdam en biedt vanaf deze week het online platform: www.rotterdamfashiondistrict.nl. Hier komen alle nieuwtjes over bekende modemerken, unieke aanbiedingen en styling tips aan bod.
fredvanleer

Finally…. Fashion!

Rotterdam staat weer op de internationale kaart als fashion stad. Voor designer outfits, modieuze tassen en schoenen van bekende ontwerpers heeft de stad in het verleden geduchte concurrentie gehad van Amsterdam en Antwerpen. High End Fashion District Rotterdam brengt een mooie aanvulling voor modeliefhebbers in Europa. Het nieuwe modewalhalla is gesitueerd op een steenworp afstand van het nieuwe Centraal Station.

Stylingtips van Fred van Leer

De ontwikkeling van High End Fashion District Rotterdam is mode-stylisten niet ontgaan. Stylist en Rotterdammer Fred van Leer stelt met regelmaat een collectie samen uit diverse couture winkels die zich bevinden in de omgeving van de Rotterdamse HEFDR. Van Leer: ‘‘Recht onder mijn voeten ontpopt zich een winkelwalhalla voor couture liefhebbers. Elke week opent er weer een nieuwe boutique met de prachtigste collecties.’’ Wat er allemaal gebeurt in het High End Fashion District Rotterdam is te volgen via het nieuwe platform: www.rotterdamfashiondistrict.nl.

Good food!

Op een lege maag kan er niet geshopt worden! Het prestigieuze Hilton in High End Fashion District Rotterdam is verbouwd en biedt de perfecte mogelijkheid om tijdens het winkelen te genieten van een culinair hapje en een drankje. Een luxueuze overnachting tijdens een weekend winkelen in het nieuwe walhalla van de modewereld behoort ook tot de mogelijkheden in het Hilton.

International Brands

High End Fashion District is te vinden op de Kruiskade en directe omgeving in Rotterdam. Dit gebied is in de loop der tijd sterk veranderd. In 1600 was het nog een voetpad op een dijk. Aan het eind van de vorige eeuw was het dé eliteplek voor film en theater. Vandaag is het een uniek shopping district waar alle internationale topmerken zich vestigen. Nieuwe winkels als Schaap en Citroen en COS hebben hun fashionstore dit jaar geopend, merken als Marc Cain, Oger, Liu Jo en Coccinelle zijn al vertegenwoordigd en steeds meer internationale brands (zoals Michael Kors) openen binnenkort een winkel aan de Kruiskade.

Comments are closed.