Extra Thalys treinen Amsterdam – Brussel

Om aan de vraag van de reizigers te voldoen en op verzoek van NS en NMBS kan Thalys meer verbindingen aanbieden op de lijn Amsterdam – Brussel. Eerder zijn de uitbreidingen van verbindingen vanaf 7 oktober en 15 december al aangekondigd. Eind 2015 kunnen er in totaal 14 verbindingen Amsterdam – Brussel aangeboden worden en naar verwachting 16 verbindingen vanaf eind 2017.

16 verbindingen vanaf 2017

Het aantal verbindingen tussen Amsterdam en Brussel op een rij:
Nu: 9 verbindingen
Vanaf 7 oktober: 11 verbindingen
Vanaf 15 december: 12 verbindingen
Eind 2015: 14 verbindingen
Eind 2017: 16 verbindingen

Nieuwe bestemming Lille

Naast deze extra verbindingen op de lijn Amsterdam naar Brussel kan Thalys in 2014 ook een nieuwe bestemming toevoegen aan zijn netwerk. Vanaf april 2014 worden twee van de verbindingen naar Brussel doorgetrokken naar Lille. De reistijd van Amsterdam naar Lille bedraagt ongeveer twee uur en veertig minuten.
Franck Gervais, CEO van Thalys International:

We proberen altijd goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten. Met deze extra treinen kunnen we voldoen aan de extra vraag. Bovendien zijn we er trots op Lille als nieuwe bestemming te kunnen aanbieden voor zowel toeristische uitstapjes als zakelijke reizen.

Comments are closed.