Lancering nieuwe website verkeersbureau Oman

Het Verkeersbureau van Oman lanceert vandaag een geheel vernieuwde website visitoman.nl, met een focus op beleving en conversie. De website heeft een moderne uitstraling, is interactief en heeft ten opzichte van de vorige site, een ware metamorfose ondergaan.
website-oman

Nieuwe functionaliteiten

Op de website kunnen consumenten nieuwtjes over Oman vinden, reistips en aanbiedingen. Naast actuele informatie over Oman bevat de site ook veel beelden, een Google maps implementatie en een koppeling met de facebook pagina van het verkeersbureau. Daarnaast is de website uitgebreid met een aantal route suggesties, waardoor bezoekers een goede indruk krijgen van een droomreis door het Sultanaat van Oman!

Interactief en up-to-date

Op de homepage kunnen consumenten tips, advies en reisverhalen met elkaar delen in het gastenboek of vragen stellen aan het verkeersbureau. Regelmatig plaatst het verkeersbureau van Oman nieuwtjes en andere leuke gadgets online, zoals de virtuele tour door de Sultan Qaboos Grand Mosque. Hiermee kunt u helemaal in de sferen van Oman komen en alvast een sneak preview krijgen van deze absolute ‘must–see’!

Bijzonder aanbod

Voor de komende maanden hebben de partners van het verkeersbureau extra bijzondere aanbiedingen beschikbaar gesteld, speciaal voor de bezoeker van www.visitoman.nl. Zo worden gratis excursies, reizen met een eenmalige korting of een gratis upgrade van een standaard kamer naar een suite aangeboden.

Nieuws en informatie over Oman

Om alles te weten te komen over Oman als vakantieland kunnen consumenten zich inschrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief van het verkeersbureau van Oman, de facebook pagina bezoeken en de algemene brochure van Oman bestellen of direct online bekijken. Ook heeft het verkeersbureau van Oman een gratis App voor de I-pad ontwikkeld, waar geïnteresseerden nog meer leuke wetenswaardigheden en tips over Oman kunnen vinden.

Comments are closed.