Thalys verwelkomt binnenkort 100.000.000e reiziger!

Thalys mag binnenkort zijn 100.000.000ste reiziger verwelkomen. Hiermee behaalt Thalys een belangrijke mijlpaal sinds het begin van zijn geschiedenis in 1996. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een wedstrijd georganiseerd waarmee mooie prijzen te winnen zijn, met als hoofdprijs een zitplaats voor het leven aan boord van Thalys.
Thalys - Comfort 1

Wedstrijd

De wedstrijd loopt van 26 september tot en met 20 oktober. Met een online game kunnen deelnemers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk kans maken op een zitplaats voor het leven of één van vier weekendjes weg voor twee personen naar Thalys bestemmingen. Het spel is een online stoelendans, waarbij door het steeds snel kiezen van een stoel verschillende niveaus worden behaald. Daarna kan door middel van het beantwoorden van een vraag een finaleplaats worden gewonnen.

Deelnemers in de vier landen kunnen het spel elke dag spelen en hun kansen nog eens verhogen door het spel te delen via Facebook en Twitter. Op 7 december organiseert Thalys een live evenement voor 100 finalisten in Brussel. Alle details over de wedstrijd en de online game zijn te vinden op thalys.com.

Mijlpaal in historie Thalys

Franck Gervais, CEO Thalys: “We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal. We verwelkomen al bijna 18 jaar in vier landen dagelijks vele reizigers en dat aantal neemt toe. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, verkorten van reistijden en verbeteren van onze efficiency en duurzaamheid.“ Onlangs nog kondigde Thalys de inzet van extra treinen in vanaf oktober en december om aan de toenemende vraag op het traject Amsterdam – Brussel te kunnen voldoen.

Comments are closed.