San Clodius Eurostars verwelkomt bruiden Rosa Clara

Het San Clodius Eurostars 4* hotel was gekozen om donderdag 26 september bruiden van Rosa Clara Ourense te hosten. Een zeer intiem en speciale dag waarop Galicische bruiden de gelegenheid kregen elkaar in persoon te ontmoeten
rosa-clara-trouwen

Trouwen in Galicië

De organisatie wil het gemakkelijk maken voor paren om te trouwen in de komende maanden in Galicië. Daarom zal het plek zijn die alles wat je nodig hebt om een bruiloft te organiseren heeft met deelname van diverse bedrijven in de bruids-wereld als stylisten, fotografen en decorateurs. Om de dag af te sluiten biedt het San Clodius Eurostars deelnemers een cocktail in een omgeving zo uniek en bijzonder als deze voormalige cisterciënzerklooster van de twaalfde eeuw van grote schoonheid en de historische en architectonische waarde.

De Rosa Clara showroom Eurostars San Clodius klooster is open voor alle bruiden in de komende maanden. Dus degenen diedit exclusieve evenement wensen bij te wonen mogen dat doen op een voorwaarde: niet vergezeld van de bruidegom, maar met hun moeder of een vriendin.

Comments are closed.