Emirates Cabin Crew Recruitment in Rotterdam

Emirates Airline, één van de snelst groeiende en meest winstgevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld organiseert op zaterdag 26 oktober 2013 een Cabin Crew Open Dag in The Manhattan Hotel, te Rotterdam.

Boeing 777 Emirates

Boeing 777 Emirates

Cabin Crew Recruitment Open Dag

De Cabin Crew Recruitment Open Dag biedt geïnteresseerde kandidaten de kans om hun droombaan te ontdekken en te leren over het leven in Dubai. Het bruisende metropool Dubai, biedt een uitzonderlijke levensstijl met een breed scala aan recreatieve en culturele voorzieningen, met zonnig weer het hele jaar door. Op de Open Dag, zullen geïnteresseerde mannen en vrouwen de mogelijkheid krijgen om te spreken met het Emirates Recruitment Team om inzicht te krijgen in het bedrijf en het werk aan boord.

Emirates vliegt op 134 steden over de hele wereld, met een jonge en high-tech vloot bestaat uit meer dan 200 widebody Airbus- en Boeing-toestellen die zijn uitgerust met toonaangevend comfort. Daarbij is Emirates de leider in de vliegtuigindustrie van de Airbus A380 met 35 A380’s in de vloot. Vanwege de snelle en dynamische uitbreiding is Emirates dit jaar op zoek naar nieuwe cabine personeelsleden. Emirates biedt gevarieerde activiteiten aan boord met een sterk internationaal team: stewardessen en stewards uit meer dan 130 landen die gezamenlijk meer dan 50 talen spreken.

Dagelijkse vlucht vanaf Amsterdam

Sinds mei 2010 vliegt Emirates dagelijks van Dubai naar Amsterdam. Op dit moment vliegt de maatschappij met een A380 vanaf Amsterdam. Vanaf 4 december dit jaar zal Emirates een tweede dagelijkse directe vlucht naar Amsterdam inzetten. Een Boeing 777-200 zal wekelijks voor meer dan 3.700 extra stoelen in beide richtingen zorgen. Emirates heeft in het verleden al meerdere selectie dagen in Nederland gehouden voor onder meer technici, cabine personeel en piloten. In totaal werken er 292 Nederlandse medewerkers binnen de Emirates Group, waaronder 129 cabine personeelsleden.

Emirates zoekt toegewijde medewerkers, die open-minded, behulpzaam, vriendelijk en servicegericht zijn. De kandidaten moeten minstens 21 jaar oud zijn op het moment van mogelijke werving en worden verzocht om een up-to-date Curriculum Vitae (CV), in het Engels, en een foto mee te nemen.

De kandidaten worden aangemoedigd om zich, op voorhand voor de Open Dag, online te registreren op www.emiratesgroupcareers.com. Op deze website kan men tevens meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Emirates Airline vinden.

Comments are closed.