Oostenrijkse winter gaat van start!

Afgelopen zaterdag is de nieuwe wintercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo van start gegaan. Met een bijlage, advertenties, e-marketingactiviteiten en bijzondere joint promotions wordt de Oostenrijkse winter de komende maanden volop in de kijker gezet.
wintersport-oostenrijk

Marketingmix

Een 40 pagina dikke bijlage (oplage 503.000) zal aankomende weken in diverse tijdschriften verschijnen, waarin de lezer de leukste wintersporttips in Oostenrijk vindt op het gebied van skiën, snowboarden, carven en overige activiteiten naast de piste, zoals winterwandelen, sneeuwschoentochten, wellness en kerstmarkten. Vanaf medio oktober wordt de campagne 2 weken lang via 200 billboards langs de Nederlandse snelwegen gepromoot. Daarnaast verschijnt er een uitgebreide advertentiereeks in diverse media.

Naast print speelt e-marketing uiteraard een grote rol. Op www.austria.info/wintergeluk worden 15 winterse geluksmomenten in Oostenrijk gepresenteerd inclusief boekbare arrangementen en downloadbare brochures. Uiteraard zal de campagne d.m.v. externe e-marketingcampagnes, CPC, op social media platformen en via newsletters gepromoot worden.

NIEUW: Ontwerp je eigen skihelm!

Na de succesvolle design je koffer-actie in 2010 volgt er een nu een winterse variant:
Design your helm. Tot en met 31 december 2013 kan iedereen in 5 stappen zijn of haar eigen Atomic Troop skihelm ontwerpen op www.austria.info/skihelm. Om kans te maken dient men tenminste 5 likes te verzamelen. Het Oostenrijks Toeristenburo geeft 5 helmen weg. De 5 winnende ontwerpen worden door dezelfde professional op de helm gespoten als die van de Oostenrijks-Nederlandse Marcel Hirscher. Een onafhankelijke jury zal de 5 beste ontwerpen kiezen. Deze 5 winnaars maken ook nog eens kans op een wintersportvakantie voor 2 personen incl. skipassen. De skihelm kan op www.austria.info/skihelm ontworpen worden.

Verrassende samenwerking met Disney

www.austria.info/frozen

Comments are closed.