Nu ook najaar/winter kamperen in Istrië

De zomer is voorbij en daarmee is ook een mooie tijd gekomen om Istrië te bezoeken. Het is er minder heet, minder druk en daarmee een perfecte tijd voor activiteiten en culinair genieten. Goed nieuws: kampeerliefhebbers kunnen nu het hele jaar in Istrië terecht.

Het naseizoen is in Istrië hoogseizoen als het gaat om een actieve en culinaire vakantie. Het milde klimaat leent zich prima voor activiteiten zoals fietsen, wandelen, wijn- en olijfolieroutes rijden of stadjes bezoeken. Bovendien is het nu truffelseizoen.

Ongerepte natuur

Om temidden van de ongerepte natuur van dit alles te genieten, is een camping de best denkbare plek. Camping Porto Sole, gelegen aan een beschutte baai nabij Vrsar, biedt vanaf nu het gehele jaar overnachtingsmogelijkheden. Er zijn 221 plaatsen met electriciteit, water en verwarmde sanitaire voorzieningen. Gasten die in de winter verblijven kunnen eventueel voor een ontbijt en diner terecht in het naastgelegen hotel Pineta of gebruik maken van het zwembad en de wellness faciliteiten.

De camping ligt nabij het sfeerrijke vissersplaatsje Vrsar, waar Casanova himself graag genoot van de spectaculaire zondondergang achter de eilanden voor de kust. Het nabijgelegen Venetiaanse kuststadje Rovinj is echter zonder twijfel de meest romantische plek van Istrië.

Meer informatie over dit aanbod op www.campingrovinjvrsar.com

Comments are closed.