Winnaar WiFiets actie neemt fiets in ontvangst

Dinsdag 17 september was een bijzondere dag voor mevrouw Tetske Spees-Haalboom uit Zeist. Uit handen van gedeputeerde Carla Schönknecht ontving zij een nieuwe Beachcruiser. Haar ludieke foto werd de winnende inzending van de WiFiets actie.
wifiets-zeeland

100 Bijzondere foto’s

De WiFiets actie leverde meer dan 100 bijzondere foto’s op. Uit deze inzendingen koos een jury de winnende foto. De foto’s waren ingezonden via Facebook en via de website fanvanzeeland.nl en konden gedeeld en geliket worden. “Deze fiets is een mooie prijs, ik heb al veel fietsen op papier en foto’s verzameld, maar deze is wel heel bijzonder”, aldus mevrouw Spees-Haalboom.

Free WiFi in Zeeland

Zeeland is de 1e provincie van Nederland die de service gratis WiFi ter beschikking stelt aan haar bewoners en bezoekers. Om hiervoor bekendheid te krijgen zijn afgelopen zomer verschillende plekken in Zeeland het decor geweest van een bijzondere actie. Op verschillende plaatsen in oa. Middelburg, Hulst, Burgh-Haamstede, Zierikzee, Goes, Vlissingen zijn blauwe fietsen neergezet met een Social Media verkeersbord. Op deze manier werd bekendheid gegeven aan free WiFi en konden voorbijgangers een ludieke foto maken en deze foto delen via Facebook en fanvanzeeland.nl.

Nieuw verkeersbord
Het ‘nieuwe’ verkeersbord dat onderdeel was van de guerrilla-actie, en geplaatst stond naast de blauwe fietsen, kreeg landelijk de nodige aandacht. Er werd in verschillende landelijke media gesproken over een nieuw verkeersbord!

WiFi Zeeland is een samenwerkingsproject van Delta, Provincie Zeeland en Promotie Zeeland Delta.

Comments are closed.