Innovatieve initiatieven in Flevoland gezocht

Weet u het nog? De Orchideeën Hoeve, winnaar van de Flevius Award 2012. Een prachtig bedrijf dat met haar grote aantrekkingskracht en continue innovaties een belangrijke bijdrage levert aan de sector Toerisme & Recreatie in Flevoland. Ook in 2013 zijn er in de sector weer prachtige ontwikkelingen aan te wijzen. Nieuwe producten zijn gelanceerd, bijzondere projecten in gang gezet en mooie campagnes gevoerd. Allemaal potentiële kanshebbers voor de Flevius Award 2013; dé prijs voor bedrijven en organisaties die dit jaar een opvallende, positieve bijdrage hebben geleverd aan toeristisch recreatief Flevoland. De werving van kanshebbers is inmiddels gestart!
flevius-award

Flevius Award

De Flevius Award is een prijs die jaarlijks door een vakjury wordt toegekend aan een bedrijf, organisatie of evenement dat in dat jaar van groot belang is geweest voor het toeristisch product van Flevoland. “Het versterken van onze toeristische voorzieningen is belangrijk voor de Flevolandse economie. Onze ambitie is een innovatieve en duurzame vrijetijdsindustrie. Daarmee zetten we Flevoland op de kaart. Met deze prijs willen we onze waardering voor ondernemers in deze sector tot uitdrukking brengen”, aldus gedeputeerde Toerisme & Recreatie Jan-Nico Appelman.

Kanshebbers gezocht
De organisatie van een bijzonder evenement, een nieuwe campagne, de uitbreiding van een accommodatie of een promotionele actie waardoor Flevoland positief in het nieuws is gekomen; allemaal redenen om in aanmerking te komen voor de Flevius Award 2013. Ondernemers en organisaties in Flevoland kunnen zichzelf of anderen tot 14 oktober aanstaande aanmelden via www.fleviusaward.nl.

Selectieprocedure


De aanmeldingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op promotionele & economische waarde, het innovatieve karakter en de mate van samenwerking met andere partijen. De jury kiest uit alle aanmeldingen drie genomineerden. Zij mogen zich tijdens de uitreiking van de Flevius Award aan het publiek en de jury presenteren. De uiteindelijke winnaar wordt vervolgens gekozen door de stemmen van het publiek en de jury samen.

De uitreiking van de Flevius Award 2013 vindt plaats op donderdagavond 21 november in de Schouwburg van Almere. Meer informatie is te vinden op www.fleviusaward.nl en via twitter @FleviusAward.

Comments are closed.