Chic Outlet Shopping lanceert 4 MICE producten

Chic Outlet Shopping®, de door Value Retail ontwikkelde collectie van negen Villages in Europa, lanceert een nieuwe groepen- en evenementen strategie na het succes van de Villages als locaties voor de MICE markt. Er worden 4 producten geïntroduceerd om de MICE markt aan te spreken. Chic Outlet Shopping® werkt in deze strategie samen met zakenorganisaties, locaties, conferentiebureaus, congrescentra en communicatie, creatie- en adviesbureaus om op maat gemaakte evenementen, groepsbijeenkomsten en incentives te organiseren.
mice-event-roca-village

VIP ruimtes

1. Groepen – de organisatie van een congres, zakelijke meeting of evenementen, die een shopervaring opneemt in het hoofd- of partnerprogramma. F&B reserveringen met voorrang en toegang tot de VIP ruimte van de Villages behoren allemaal tot de services en kunnen worden gecombineerd met andere interessante toeristische bezoeken zoals bijvoorbeeld een whisky proeverij in Kildare, Dublin of een Ferrari experience in Milaan.

2. Speciale evenementen – Eenmalige evenementen waarin sponsor branding is opgenomen en de Village volledig of voor een grote groep wordt afgehuurd (tussen de 300 en 2000 gasten). Met daarbij opties voor op maat gemaakte privétoegang tot winkels en andere services met betrekking tot gastvrijheid.

3. Vergaderingen – Gebruik van VIP lounges en andere faciliteiten voor een gepersonaliseerde, bijzondere locatie voor VIP meetings.

4. Incentives- Gift Card als beloningssysteem voor werknemers of klanten

Zoals Desirée Bollier, Chief Executive van Value Retail Management, uitlegt, bieden de Villages een uniek product voor de MICE sector. “Afgelopen jaar bezochten 30 miljoen bezoekers uit de hele wereld de Villages en ze genoten van de mix aan internationale merken en services. Voor zakelijke reizigers zien we een toename in de vraag naar interessante programma’s tijdens meetings of conferenties in het buitenland.

Gedurende conferenties of vergaderingen van 4 dagen, bouwt de zakelijke of individuele reiziger zeker een middag in om rond te kijken en te shoppen. De Villages bieden een unieke openlucht ambiance en beleving waarnaar bedrijven steeds vaker op zoek zijn. Onze nieuwe strategie en de vier verschillende producten sluiten hier goed bij aan.”

De Villages bieden een mix van internationale merken met onder andere Anya Hindmarch, Bally, Mulberry, Thomas Pink en Yves Saint Laurent. Het hele jaar door bieden alle merken hun collectie aan van voorgaande seizoenen met kortingen tot wel 60% ten opzichte van de aanbevolen winkelprijs. De Villages bieden ook een gevarieerd aanbod aan services zoals meertalige begeleiding, vervoer met eigen chauffeur, een ‘shop en drop’ hands-free service, personal shoppers, VIP lounges en valet parking. Bedrijven krijgen in de Villages toegang tot al deze services voor hun klanten en personeel. Ook vooraf betaalde Gift Cards voor klanten om te shoppen tijdens het bezoek en VIP Cards, die 10% korting geven bij deelnemende winkels, kunnen worden geregeld.

Enkele van de grotere groepen, die de Chic Outlet Shopping® Villages ontvingen dit jaar, zijn 1700 Indonesische incentive winnaars en 20.000 Lufthansa Miles & More Credit Card houders.

De benoeming van Marnie Kovacs als Head of MICE laat zien dat Value Retail het belang erkent van het verder uitwerken van de MICE strategie. Marnie heeft 18 jaar ervaring met het vertegenwoordigen van high-profile ondernemingen zoals CHI Hotels & Resorts, Oberoi Hotels & Resorts, Ian Schrager Hotels en The Dorchester Collectie.

Chic Outlet Shopping® verwacht een grote vraag naar de vier MICE producten vanuit Europa maar ook verder weg”, vertelt Ian Stazicker, Tourism Director, “Op waarde geschatte luxe is een ideale match voor veel ondernemingen omdat veel mensen hiernaar streven. De Villages bieden een perfect platform voor bedrijven om hun doelstellingen voor evenementen te realiseren en om in het programma van zakelijke en congresgroepen te worden opgenomen. Wij verwachten voldoende vraag naar onze vier MICE producten van de onderontwikkelde Europese MICE markt maar verwachten ook dat de Aziatische markt volgt met incentive reizen waarin één of meerdere bestemmingen zijn opgenomen

Comments are closed.