Vanaf december 1 extra Thalys-trein Amsterdam-Brussel

Vanaf 15 december verzorgt Thalys op doordeweekse dagen nog een extra heen- en terugreis op het traject Amsterdam – Brussel. Eerder werd de uitbreiding met twee treinen vanaf 7 oktober al aangekondigd. Vanaf half december kan Thalys verder aan de vraag van reizigers en NS en NMBS voldoen op het traject Amsterdam – Brussel. De tickets voor deze extra verbinding zijn vanaf 15 september 2013 te koop via thalys.com, in stations en in reisbureaus.

Extra trein

“De wijziging van de dienstregeling in december biedt ons de mogelijkheid om nog een extra trein in te zetten. Eerder konden we al voldoen aan de extra vraag van NS en NMBS om vanaf 7 oktober twee extra treinen aan te bieden. We zijn er zeer blij mee dat we vanaf 15 december de reizigers nog beter kunnen bedienen met deze extra verbinding. * De ticketverkoop van het traject tussen Amsterdam en Brussel blijft stijgen en de bezettingsgraad van de treinen is zeer hoog. Vanaf oktober kunnen we de capaciteit met 17% verhogen, vanaf december komt daar nog 9% bovenop (wat ongeveer 4000 extra plaatsen per week inhoudt). Uiteraard met behoudt van comfort van de reiziger”, aldus Franck Gervais, CEO van Thalys.

Comments are closed.