Nieuwe categorieën Malta Tourism Press Awards

Op 30 april 2014 wordt alweer de vijfde editie van The Malta Tourism Press Awards georganiseerd, met dit jaar twee nieuwe categorieën: online artikel/blog en radioprogramma. De jaarlijkse uitreiking wordt georganiseerd door Malta Tourism Authority (MTA). Het doel is om journalisten en fotografen die over Malta hebben gepubliceerd in het zonnetje te zetten. Journalisten en fotografen die zich willen aanmelden kunnen dit nog tot 31 januari 2014 doen.
malta-press-awards-2013

Nieuwe categorieën

Er zijn dit jaar twee nieuwe categorieën toegevoegd. Bloggers en radioprogrammamakers worden van harte uitgenodigd hun publicaties nu ook in te sturen. Er zijn in totaal zes categorieën waar journalisten en fotografen zich voor in kunnen schrijven: artikel in een krant, artikel in een magazine, artikel online/blog, tv- of radio programma, fotoreportage en MICE-gerelateerde media (zowel krant, magazine als online). Een journalist of fotograaf mag zich met één stuk voor één categorie inschrijven.

Criteria en uitreiking

Een vierkoppige jury beslist de winnaars aan de hand van originaliteit, aantrekkelijkheid en de manier waarop Malta gepromoot wordt. Inzendingen moeten tussen 1 januari en 31 december 2013 gepubliceerd zijn. De winnaar van elke categorie ontvangt een award en een cashprijs van €1500. Daarnaast wordt de winnaar, samen met een tweede genodigde naar keuze, uitgenodigd voor de uitreikingceremonie in Malta. De reis is inclusief vlucht en 4- of 5-sterren accommodatie gedurende een lang weekend. De uitreiking vindt plaats op 30 april 2014. In 2009 won het Nederlandse tv-programma Taste of Life Travel in de categorie beste tv-programma.

Klik hier voor meer informatie over de Malta Tourism Press Awards en download het aanmeldformulier

Comments are closed.