Ontdek Barbados als cruisebestemming

Met haar prachtige stranden en tal van activiteiten is Barbados de perfecte aanleghaven tijdens het maken van een cruise.
barbados-cruise

18 Cruisemaatschappijen per jaar

Per jaar doen meer dan 18 verschillende cruisemaatschappijen Barbados aan. Dit varieert van kleine tot enorme cruiseschepen. Het eiland heeft voor iedereen wat wils. Van meer dan 60 prachtige stranden tot activiteiten zoals snorkelen met zeeschildpadden en spectaculaire golfbanen. De vriendelijke bevolking en veilige omgeving maken Barbados perfect om zelfstandig te ontdekken.

De cruiseschepen meren aan bij de zogeheten South West Terminal. Deze ligt vlakbij de levendige hoofdstad Bridgetown. Het eiland is niet ontzettend groot en daarom zijn de meeste attracties goed en in een korte tijd te bereiken. Dit maakt het mogelijk om het maximale uit het bezoek aan Barbados te halen.

Wie het liefst zelf op pad gaat kan het beste een taxi aanhouden bij de haven en een prijs afspreken met de chauffeur. Deze laat het hele eiland zien. Leuk is dat de chauffeurs de minder toeristische plekjes ook kennen en op deze manier een heel andere kant van het eiland ontdekt kan worden.

Voor wie het leuker vindt om met een groep mee te gaan is de Island Safari een echte aanrader. Tijdens de rit in een jeep worden de meest indrukwekkende plekjes van het eiland bezocht waarbij de altijd vrolijke chauffeurs alle ins & outs over het eiland vertellen.

Voor de waterliefhebbers heeft Barbados ook genoeg te bieden. Naast verschillende wateractiviteiten is de catamaran cruise een onvergetelijke ervaring. Een heerlijke dag op het water met als hoogtepunt snorkelen met zeeschildpadden. Of gewoon een heerlijk dagje genieten aan de helderblauwe zee op een van de 60 stranden die Barbados rijk is.

Reviews lezen over Barbados

Meer informatie over Barbados vind je op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barbados met Skyscanner

Comments are closed.