Sportief in de Ardennen met AdventureXL

Als de zomer het seizoen is om te luieren, dan is de herfst het moment om actief aan de slag te gaan. Canyoning, hiken of mountainbiken – Nederland is dan misschien plat, de Ardennen zijn dat zeker niet. Op maar een paar uur rijden ligt het perfecte landschap om zowel de hoogte als de diepte in te gaan. Speciaal voor alle avontuurlijke sportievelingen is VillaXL een samenwerking gestart met AdventureXL, expert op het gebied van uitdagende activiteiten in de natuur. Bij elke boeking op VillaXL, krijg je nu informatie over wat AdventureXL in de omgeving organiseert: van boogschieten tot tokkelen en van quadrijden tot abseilen. Een mooiere najaarsactie bestaat niet!
villaxl-adventurexl

Hot in de herfst

Of je nu lekker met de hele familie, een groep vrienden of misschien wel je collega’s op pad gaat, de Ardennen zijn hot deze herfst. De natuur is met alle najaarskleuren op haar mooist, een eventuele bui maakt het dagprogramma nog een stukje uitdagender en de plotseling doorkomende zon wordt meer dan ooit gewaardeerd. Na een dag vol in actie is het heerlijk bijkomen in een van de vele gezellige vakantiehuizen van VillaXL. Of je nu houdt van superdeluxe of juist meer basic, van Stoumont of juist Bastogne – er is voor elk wat wils. Vakantiehuis Château Superb maakt het zelfs mogelijk om in een echt kasteel te overnachten. Dit geldt ook voor het aanbod van AdventureXL. Het is mogelijk deel te nemen aan de standaard arrangementen, maar ook om zelf een programma samen te stellen.

Uitnodiging van de natuur

De Ardennen zijn een open uitnodiging om de natuur in te gaan, om actief te worden, om outdoor te genieten! Daarom past de samenwerking met AdventureXL ook zo goed. Boek je een huis in de Ardennen, dan laten we je meteen weten wat er allemaal in de omgeving te doen is. AdventureXL is een professionele partner, die naast uitdagende programma’s ook veiligheid garandeert. Je kunt natuurlijk binnen bij de open haard blijven zitten, maar de survival avonturen zijn zo aantrekkelijk dat ik zeker weet dat niemand nee kan zeggen. En die open haard loopt niet weg, daar zit je alleen nog maar lekkerder naast na een actieve dag!

aldus een enthousiaste Bart- Jean Akkers, Commercieel directeur van VillaXL.

Reviews lezen over AdventureXL

Meer informatie over AdventureXL vind je op Zoover.nl.

Comments are closed.