Meer Grevelingen ontdekken, beleven, genieten

Vanmiddag hebben Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen en Promotie Zeeland Delta (het samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s en VVV Ouddorp aan Zee), het concept meer Grevelingen gelanceerd. Tijdens een recreatieve tocht rondom en over het Grevelingenmeer is het concept gepresenteerd aan ondernemers uit het gebied. Meer Grevelingen verbindt het Grevelingenmeer met de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en vormt een inspiratietool voor gasten om de Grevelingen te ontdekken en te beleven.

Routeplatform

Het Routeplatform biedt de mogelijkheid om zelf een route te maken aan de hand van het knooppuntensysteem. Bij het invoeren van de route kan men zelf teksten toevoegen, bijvoorbeeld waarom de route bedacht is of wat er onderweg allemaal te zien en te beleven is. Iedere route kan vervolgens worden opgeslagen, zodat de zelfgemaakte route makkelijk weer op te roepen is via smartphone of tablet. De route kan tevens worden gedeeld, geliked of beoordeeld via de Social Media kanalen.

Media platform

Meer Grevelingen vormt een inspiratietool voor en door gasten. Via het media platform kunnen gebruikers hun ervaring, foto of video delen met andere gebruikers. Alle ervaringen worden geplaatst op de ‘Fan van Grevelingen’- kaart, zo kunnen gasten elkaar laten zien hoe leuk en mooi de Grevelingen zijn.

Gastheren

Ondernemers rondom de Grevelingen spelen een centrale rol bij het informeren en inspireren van gasten. Speciaal voor ondernemers is daarom een digitale gereedschapskist ontwikkeld om meer Grevelingen in te zetten als inspiratietool. Meer Grevelingen vormt zo de paraplu voor allerlei activiteiten welke rondom de Grevelingen worden georganiseerd.

Meer Grevelingen is onderdeel van het grensoverschrijdend programma Natura People en wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Comments are closed.