Heldense bossen lid van Ardoer

Naast kwaliteitsvakantieparken in Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland, biedt Ardoer.com kampeerders vanaf nu ook de mogelijkheid om hun vakantie in Limburg door te brengen. De Heldense Bossen, gelegen in het groene Helden in het hart van Limburg, mag zich vanaf heden één van de Ardoer familieparken noemen. Dit vakantiepark is hiermee het 33e lid van het samenwerkingsverband voor unieke, zelfstandige vakantieparken met bijzondere gastvrijheid en eerlijke prijzen.

Kennis delen

De gelijkgestemde ondernemers die lid zijn van de samenwerking delen naast hun promotie ook kennis met elkaar met als doel hun dienstverlening continue te blijven verbeteren.

Het is prettig wanneer je als ondernemers elkaar op een eerlijke manier vooruit wilt helpen en je weet dat je bij de collega’s terecht kunt voor informatie. De gast zoekt naar een helder aanbod van parken met een groot voorzieningen nivo en van een zeer goede kwaliteit. Camping De Heldense Bossen past hierin prima

aldus Sietse Tienkamp, directeur van De Heldense bossen.

Eerlijkheid in prijs

De eerlijke prijzen zijn meteen onderdeel van de kernpunten van het kwaliteitslabel Ardoer. “Naast prachtige kampeermogelijkheden in het bos en aan het strand, gastheren en –vrouwen die nét dat beetje extra voor hun gasten doen en unieke faciliteiten die je alleen bij Ardoer vakantieparken vindt, vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn tegen onze gasten. Al onze tarieven zijn daarom inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten worden niet berekend. Bovendien worden eventueel bijkomende kosten helder en duidelijk vermeld op de online tarieflijst, zodat mensen niet voor nare verrassingen komen te staan wanneer ze een vakantie boeken”, aldus Suze-An Altena. Samen met haar collega Jeannette Brinkman voert zij de directie over Ardoer.com. Dagelijks zijn ze in de weer om voor de ondernemers het beste uit de samenwerking te halen.

Online label

De Heldense Bossen zal een eigen website krijgen binnen het online platform Ardoer.com. Op deze website kunnen mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsverblijf uitgebreid zoeken naar een vakantiepark dat bij hun wensen past. Zo biedt Ardoer niet alleen grote familieparken met allerlei activiteiten voor kinderen, maar ook kleinschalige parken die meer gericht zijn op rustzoekers. Één ding hebben alle leden gemeen: hoge kwaliteit, een unieke persoonlijkheid en zekerheid in prijs.

Unieke Zoek & Boek mogelijkheden

De formule van Ardoer is door de grote toename van aangesloten parken succesvol te noemen. De unieke Zoek & Boek module heeft daar aan bijgedragen. Het is voor gasten mogelijk over alle aangesloten parken heen te zoeken naar beschikbaarheid en prijzen te vergelijken en dat ook direct in het systeem te boeken. Desgewenst ook door het opgeven van allerlei wensen voor een perfecte vakantie, zonder dat de aangesloten parken alleen uit standaard mogelijkheden kunnen kiezen. Het doel is de diversiteit zo volledig mogelijk te laten zien en toch te kunnen vergelijken tussen kwalitatief goede parken. De kunst is echter de specifieke wensen en de kwaliteit naar elkaar toe te brengen zodat gasten hun ideale vakantie beleven. En daarvoor kunnen ze goed terecht bij de Ardoerparken in het algemeen en nu ook bij De Heldense bossen in het prachtige Limburgse landschap.

Reviews lezen over Ardoer

Meer informatie over Ardoer vind je op Zoover.nl.

Comments are closed.